Onderweg naar een glimlach

Informatie

Informatie

 In principe starten we vanaf 3 startplekken in de omgeving van Nijmegen. Indien gewenst, kan dit ook op een andere locatie (tegen vergoeding). Hiervoor hebben we een veld nodig. Buiten een veld hebben we ook goed weer en goede zin nodig! Goed weer houdt in: niet te veel wind (5 tot 20 km/h wind) en geen regen. Zon en sneeuw maken niet uit. We vliegen meestal in de zomer ’s morgens vroeg of ’s avonds laat. Dit heeft te maken met thermiekbellen die overdag aanwezig kunnen zijn en wat het vliegen een stuk onrustiger maakt. In de winter daarentegen kunnen we de hele dag door vliegen (wel goed gekleed).

U kunt kiezen tussen een vlucht van 1/2 uur of 1 uur. Voor groepen kunnen wij een speciaal arrangement maken om de mensen niet te lang te laten wachten. Ik werk samen met andere mensen die dezelfde vliegmachine hebben.

Kledingadvies

 Stevige schoenen zijn noodzakelijk. Lange broek en windvest zijn aan te raden maar niet verplicht. Hoog in de lucht kan het 10° kouder zijn dan op de grond. U voelt ongeveer 40 km/h tegenwind. Sluit zakken en ritsen goed af en neem geen waardevolle spullen mee. Maximaal gewicht passagier is 110 kg.

Foto’s maken

Het is mogelijk om van deze unieke ervaring foto’s en of video-opnames te maken.

Dit geschiedt wel onder de volgende voorwaarden. Alle foto- en of videoapparatuur moeten worden geborgd door middel van een veiligheidskoord. Dit koord is standaard aanwezig op de vliegmachine. U dient er zelf voor te zorgen dat dit koord bevestigd kan worden aan uw foto- of videoapparatuur. Ik wil u graag adviseren hieromtrent.

 

Veiligheid boven alles!

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op

Nam porttitor blandit accumsan. Ut vel dictum sem, a pretium dui. In malesuada enim in dolor euismod.