Paramotor Trike Vliegen

Onderweg naar een glimlach

Paramotor Trike Vliegen

Wilt u paramotor trike vliegen in de regio Nijmegen? Welkom bij Skyview Nijmegen voor een onvergetelijke ervaring. Een rondvlucht zal u zeker een glimlach op uw gezicht geven. Vliegen met een paramotor is namelijk met niets anders te vergelijken. Op een mooie hoogte kunnen we alle kanten op vliegen. U kunt alles onder u op uw gemak bekijken. U zult uw persoonlijke wereld op een andere manier zien dan voorheen!

Trike vliegen kosten

De kosten van trike vliegen zijn als volgt:

  • ½ uur € 100
  • 1 uur € 175

Ook buiten de regio Nijmegen vlieg ik. Grotere groepen kunnen tevens bij mij terecht, aangezien ik met andere paraglider vliegers vluchten kan verzorgen. Op de pagina vereisten trike vliegen kunt u overigens praktische informatie vinden.

Ervaren paramotor trike vlieger 

 Ik heb al jaren ervaring als paramotor vlieger. Verder ken ik de regio vanuit de lucht op mijn houtje en kan ik u alle bijzondere plekken laten zien. Voor een onvergetelijke tandemvlucht bent u bij mij dus aan het goede adres. Onderweg naar een glimlach, dat is mijn motto!

Contact

Wilt u meer weten over vliegen met een trike of direct reserveren? Bel me dan op 06-20092580 of mail naar info@skyview-nijmegen.nl

 

 

Neem vrijblijvend contact op

U kunt u hier inschrijven voor een vlucht, een cadeaubon bestellen, of gewoon een vraag stellen.

Volg ons op sao instagram icon