Onderweg naar een glimlach

Paramotor vliegen Nijmegen e.o.

Wilt u paramotor vliegen in de regio Nijmegen? Dat kan bij mij! Ik verzorg rondvluchten van een half uur en een vol uur in de regio. Ook groepsarrangementen behoren tot de mogelijkheden.

Vereisten paravliegen

Voor vliegen met de paramotor is goed vliegweer een vereiste. De meeste winterdagen zijn doorgaans geschikt evenals de zomerdagen voor en na de middag (i.v.m. thermiek). Als het waait en/of regent is vliegen ook niet mogelijk. Voor overige vereisten zie praktische informatie paraglider vliegen

Ervaren paramotor vlieger

Ik heb al jaren ervaring als paramotor vlieger  (hier meer vertellen welke brevetten, waar gevlogen, veiligheid boven alles etc.). Verder ken ik de regio vanuit de lucht op mijn houtje en kan ik u bijzondere plekken laten zien. Het is echt een onvergetelijke ervaring die u zeker een glimlach zal bezorgen als u weer op de grond staat!

Paramotor vliegen kosten

De kosten van paramotor vliegen zijn als volgt:

  • ½ uur € 75
  • 1 uur € 140

Voor meerdere vluchten is het ook mogelijk op een andere locatie in Nederland of het buitenland te vliegen. Hier kan ik een speciale prijsopgaaf voor maken.

 Contact 

Wilt u meer weten over paramotor vliegen of direct reserveren? Bel me dan op 06-2009-2580 of mail naar info@skyview-nijmegen.nl

 

Neem vrijblijvend contact op

Nam porttitor blandit accumsan. Ut vel dictum sem, a pretium dui. In malesuada enim in dolor euismod.