Paragliding met motor

Onderweg naar een glimlach

Zoekt u paragliding met motor in Nijmegen, Wijchen en Groesbeek? Skyview Nijmegen biedt tandemvluchten voor een onvergetelijke en unieke ervaring! Het is ideaal als origineel verjaardagscadeau of een mooi uitje met uw vereniging of vriendengroep. Wat is nou mooier dan boven uw eigen dorp, wijk en huis te vliegen? U zult verder een compleet gevoel van vrijheid ervaren, dat lastig uit te leggen is als u nog niet eerder met een paramotor een rondvlucht heeft gehad.

Kosten paragliding met motor

De kosten voor een rondvlucht met een vlieger met motor zijn:

  • ½ uur € 100
  • 1 uur  € 175

Rondvluchten op andere locaties in Nederland of het buitenland is ook mogelijk overigens. Hier kan ik een speciale prijsopgaaf voor maken. Rondvluchten voor groepen behoren ook tot de mogelijkheden. Ik werk namelijk samen met andere paramotor piloten.

Klik op praktische informatie voor nadere informatie over paragliding met motor.

Ook geschikt voor filmopnames en luchtfotografie 

 Een gemotoriseerde paraglider is ook zeer geschikt voor het maken van luchtfoto’s en filmopnames. Dit heb ik al diverse malen gedaan voor films en documentaires. Een paraglider heeft een groter bereik dan een drone en is aanzienlijk voordeliger dan een helikopter. Voor goede luchtopnames is het kortom het perfecte transportmiddel.

Contact

Wilt u meer weten over vliegen met parachute? Bel me dan op 06-20092580 of mail naar info@skyview-nijmegen.nl

Neem vrijblijvend contact op

U kunt u hier inschrijven voor een vlucht, een cadeaubon bestellen, of gewoon een vraag stellen.

Volg ons op sao instagram icon